Drukwerk dat voldoet aan een hoge kwaliteitsnorm

totdrukwerk > Druk

Druk

Totdrukwerk baseert haar werkzaamheden op vakmanschap, kwaliteit, creativiteit en innovatie. We hanteren een hoge en wereldwijd vastgestelde kwaliteitsnorm voor al ons drukwerk. Op die manier krijgt u altijd het maximale voor uw geld, óf net iets meer!

 

ISO 12647
Totdrukwerk is ISO gecertificeerd; we hanteren de belangrijke standaard voor drukkerijen die hierin is vastgelegd. Dit omvat vrijwel alle zaken rondom de procescontrole binnen het drukproces. ISO 12647 zorgt ervoor dat drukwerk zeer voorspelbaar te produceren is en verzekert ons altijd van een conforme werkwijze en optimale kwaliteit. Binnen Europa wordt deze standaard in hoog tempo uitgerold.

 

ISO 9001 en 14001
Binnen de grafische industrie is ISO 9001 hét kwaliteitscertificaat. Klanteisen, klanttevredenheid en continu verbeteren zijn hierbij de sleutelwoorden. U kunt er zeker van zijn dat wij alles doen om de kwaliteit van alle bedrijfsonderdelen en (productie)processen te borgen door vastgestelde procedures te hanteren.
ISO 14001 richt zich op het milieu, waarbij alle procedures en werkmethodes goed zijn vastgelegd en alle werknemers bewust bezig zijn met milieuvriendelijk werken. Het productieproces bij totdrukwerk voldoet aan de gestelde voorwaarden. Bij afvalverwerking en de inkoop van papier, inkt en wasmiddelen wordt altijd de milieuvriendelijkste inkoopoptie gekozen.

 

NEN 7510
Momenteel zijn wij bij totdrukwerk druk bezig om het certificaat NEN 7510 binnen te halen. De norm NEN 7510 is een door het Nederlands Normalisatie-instituut ontwikkelde norm voor Informatiebeveiliging voor de zorgsector in Nederland. Omdat totdrukwerk klanten heeft uit de zorgsector, is het belangrijk dat de klanten weten dat uw vertrouwde informatie bij ons ook echt vertrouwd blijft. De norm is gebaseerd op de Code voor Informatiebeveiliging.

 

FSC®-certificaat 
Het FSC®-certificaat geeft aan dat het papier dat wij gebruiken wordt gemaakt van hout uit bossen die zijn aangewezen als een verantwoord beheerd productiebos. Hierdoor gaan er geen oerbossen verloren. Het product doorloopt een keten dat begint bij het bos en eindigt bij de consument. Het dient op alle schakels FSC® gecertificeerd te zijn.

Bij totdrukwerk kunt u een FSC®-gecertificeerde order aanvragen. Geef dit gerust aan bij onze verkoop- of ordermanagers. Wij lopen de FSC®-procedure voor u door en vragen goedkeuring aan.

mvo-duurzaam
druk-inkt
druk-inleg

Waar kunnen wij u mee helpen?