Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

totdrukwerk > MVO/Duurzaam

MVO/Duurzaam

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is een belangrijke term voor totdrukwerk. Ons bedrijf heeft een aantal bewuste keuzes gemaakt om het MVO-stempel waar te kunnen maken. Hieronder vindt u de eigenschappen die totdrukwerk tot een duurzaam, verantwoord en creatief bedrijf maken:

  • FSC®-papier

Voor meer dan 95% van onze producties maken we gebruik van FSC®-papier. Al onze standaard gebruikte huisstijlsoorten en onze MC-kwaliteiten vallen onder dit certificaat. Dit stelt ons in staat om het officiële FSC®-keurmerk mee te drukken op uw drukwerk. Zo kunt u laten zien dat u waarde hecht aan verantwoord bosbeheer en op die manier uw bijdrage levert aan duurzaam ondernemen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.

  • BIO-inkten

Ook bij de keuze voor onze inkten hebben we rekening gehouden met de belasting voor het milieu. De BIO-inkten die we gebruiken zijn allemaal gemaakt op plantaardige basis. Hierdoor dragen we praktisch bij aan de vermindering van milieuvervuiling.

  • 100% groene stroom

We maken bij totdrukwerk alleen gebruik van 100% groene stroom. Deze wordt met zonnecellen op ons eigen pand opgewekt.

  • Kansen en mogelijkheden voor onze werknemers

Naast het milieu hechten we bij totdrukwerk ook veel waarde aan het welzijn van de medemens. Daarom kiezen we voor een grote verscheidenheid aan mensen binnen onze kring van medewerkers. Zij dragen elk op hun eigen manier een steentje bij terwijl ze de kans krijgen om zich te ontwikkelen. 15% van onze personeelsleden hebben een afstand tot de arbeidsmarkt, hiermee behalen we ruimschoots de overheidsnorm.

duurzaam-100-jaar
duurzaam-bio-inkt
duurzaam-meneer-vanderidder

Waar kunnen wij u mee helpen?