De combinatie van traditionele rasters en frequentiegemoduleerde, stochastische rasters levert een innovatieve manier van rasteren op: sublima.

Betrouwbaar traditioneel raster voor middentonen
Wilt u een scherpe en nauwkeurige reproductie van de middentoonwaarden? Kies dan voor Afga Balanced Screening. ABS levert egale resultaten die vooral merkbaar zijn in kleurvlakken, zonder de gebruikelijke korreligheid die stochastische raster-algoritmes met zich meebrengen. Het traditioneel raster is meer ‘responsief’ op de drukpres dan de stochastische variant. Dit zorgt ervoor dat de drukker op vraag van de klant nog minieme kleurenwijzigingen kan doorvoeren.

FM-rasters voor lichte partijen en schaduwen
Sublima gebruikt een FM-algoritme voor moeilijke lichte en donkere partijen en schaduwen. Dit garandeert de afdrukbaarheid van deze tonen en alle schaduwdetail. De overgang is vloeiend en naadloos; er is geen gebied met ‘overlapruis’. Sublima combineert op deze manier naadloos twee rasteringtechnologieën.

Sublima – een naadloze combinatie
Hoogwaardige reproductie van schaduwen over normale tot lichte partijen – dat is waar Sublima voor staat. Deze aanpak verzekert u van het beste uit elke rastertechnologie. Samengevat gebruikt Sublima intelligente technologie om de best mogelijke resultaten te garanderen – makkelijk, automatisch en elke opdracht opnieuw.

Laat een reactie achter